Международен транспорт

www.esi-bg.com

Транспортна фирма ЕСИ ООД Ви приветства с добре дошли на фирмения си сайт.

Фирма ЕСИ е лицензирана фирма за международен транспорт  и спедиция основана през 1993 година, отначало позната на транспортния пазар като ЕТ „Е+Е-ЕМИЛ ГАЛЕВ” а от 1996 г. като ЕСИ ООД и една от водещите и бързо развиращи се транспортни компании в България.

През всички тези години в условията на силна конкуренция ние съумяхме да запазим отличното качество на нашите услуги и се радваме на заслужено доверие от страна на нашите клиенти, създадено благодарение на нашата коректност и точност при извършване на транспорта.

Фирмата притежава собствен авто парк от над 40 съвременни авто-композиции за международен и вътрешен транспорт от водещи марки, оборудвани според последните постижения на автомобилостроенето. Превозите се извършват под CMR и TIR конвенциите и са обезпечени с необходимите застраховки.

ЕСИ ООД притежава евролиценз №  3213 за международен автомобилен превоз на товари издаден от Министерството на транспорта и е член на Асоциацията на българските предприятия за международни превози и пътищата (АЕБТРИ) с достъп до режим TIR

Освен качествените транспортни средства ние ви предоставяме и високо класифициран млад и енергичен екип от специалисти, които са изцяло на ваше разположение. Изпълнението на всяка една Ваша заявка - от мoмента на поръчването до доставката на стоката - се контролира от нашите опитни транспортни мениджъри.

В зависимост от потребностите на нашите клиенти ние извършваме всички транспортни услуги като събиране и групиране на стоките, транспорт на всякакви видове товари, включително ADR, от България до всички европейски дестинации и обратно, както и вътрешно европейски превози между други страни от Европейския Съюз. Основните направления на компанията са до Италия, Испания, Франция, Германия, Австрия и Гърция. Еси ООД поддържа редовни групажни линии от Италия до България.

На клиентите си предлагаме пълен набор от логистични услуги, складово обслужване и дистрибуция на пратките в рамките на страната и карго-застраховки.

Ние Ви предлагаме дългосрочно партньорство, основано на професионализъм и коректност, с нужната ангажираност Вашият товар да пристигне точно навреме и невредим при Вас или Вашите клиенти